| מס' מקצוע | שם מקצוע | ניקוד | ניתן בסמסטר | מערכת שעות | אתר המקצוע |
|---|---|---|---|---|---|
| 66010 | תכן מפעלי מזון וביוטכנולוגיה | 3 | א | ||
| 66011 | פרויקט איג'ם | 6 | ב | ||
| 66012 | פרויקט מתקדם בביוטכנולוגיה והנדסת מזון 1 | 3 | ב | ||
| 66013 | פרויקט מתקדם בביוטכנולוגיה והנדסת מזון 1 | 3 | א | ||
| 66016 | נושאים נבחרים בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון 3 | 1 | א+ב | ||
| 66121 | דיאגנוסטיקה רפואית | 3 | ב | ||
| 66015 | נושאים נבחרים בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון 2 | 1 | א+ב | ||
| 66215 | טכנולוגיה של מוצרי חלב | 2 | ב | מערכת שעות | |
| 66217 | אריזה וחיי מדף: מזון ומוצרים ביולוגיים | 3 | א | ||
| 66226 | טכנולוגיה לייצור יין | 2 | |||
| 66230 | הערכת מזון באמצעות החושים | 2.5 | א | ||
| 66237 | הערכת חיי מדף של מזון ותרופות | 2.5 | |||
| 66241 | פרקים מתקדמים באריזת מוצרים | 2 | |||
| 66247 | חומרים מתקדמים לביוטכנולוגיה ומזון | 2 | |||
| 66252 | מזון וקיימות | 2 | א | ||
| 66255 | מכניקה של חומרים רכים בביוטכנולוגיה ומזון | 2.5 | ב | ||
| 66327 | שיטות פיסקליות לאפיון ביומולקולות | 2 | |||
| 66329 | אמולסיות במזון ובביוטכנולוגיה | 2.5 | ב | ||
| 66332 | ביו-ננו היברידים וביוסנסורים | 2.5 | ב | מערכת שעות | |
| 66333 | ביורוקחות – פרמקולוגיה והובלה | 2.5 | א | ||
| 66334 | מיקרו-ננו אנקפסולציה לשחרור מבוקר | 3 | א | ||
| 66418 | מיקרוביולוגיה של פתוגנים | 2 | א | ||
| 66421 | אנליזה של המיקרוביום | 2 | |||
| 66505 | תהליכי הפרדה והשבה בביוטכנולוגיה | 2.5 | |||
| 66513 | ביוטכנולוגיה של תאים אנימליים | 2.5 | ב | מערכת שעות | |
| 66516 | מעבדה בביוטכנולוגיה מולקולרית | 2 | ב | ||
| 66517 | טכנולוגיות גנטיות מתקדמות | 3 | מערכת שעות | ||
| 66518 | ביוקטליזה שימושית | 2 | |||
| 66521 | הנדסת רקמות | 2 | |||
| 66524 | ביוטכנולוגיה של פפטידים | 2 | |||
| 66525 | יזמות בהנדסת ביוטכנולוגיה ומזון | 2.5 | א | ||
| 66526 | ביולוגיה סינתטית | 3 | א | ||
| 66527 | מהמעבדה ועד לשוק – תעשיית הביוטק | 3 | |||
| 66528 | שיטות מחקר במדעי המוח | 3 | ב | מערכת שעות | |
| 66529 | ביואינפורמטיקה של סרטן | 3 | א | ||
| 66530 | מגן לחלבון | 4 | |||
| 66531 | סמינר בביוטכנולוגיה חישובית | 1 | ב | ||
| 66533 | לקראת תאים סינטטיים | 2 | ב | מערכת שעות | |
| 66534 | נושאים נבחרים בנתוני עתק לביוטכולוגיה | 2 | ב | ||
| 66605 | תזונה מונעת היבטים בריאותיים | 2 | ב | מערכת שעות | |
| 66614 | תזונה אישית | 2 | ב | ||
| 66616 | אספקטים קולינריים בפיתוח מוצר | 2 | |||
| 68006 | פרויקט מיוחד | 1 | א+ב | ||
| 68009 | סמינר מתקדם בהנדסת מזון | 5 | א+ב | ||
| 68238 | מדע וטכנולוגיה של ביו-חומרים | 3 | ב | ||
| 68505 | סטטיסטיקה לתכנון ניסויים ואנליזה | 3 | א | ||
| 68509 | תהליכי יסוד בביוטכנולוגיה | 3.5 | א | ||
| 68512 | שיטות אנליטיות חדישות בביוטכנולוגיה | 2.5 | ב | מערכת שעות |
